Вања Јакимовска

Историја

11 октомври, 2017 1.16 KB csv a32328f99e303950bcf4a4b1752a75c1

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > НУ Центар за култура - Крива Паланка

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизен депозит, "EUR 1.500, 00", НЛБ Тутунска банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизен депозит, "EUR 5.000, 00", Централна кооперативна банка 2017, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "300.000, 00 денари", "2.055, 00 м2 село Конопница 2001 1/2", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "3.000.000, 00 денари", 140 м2 Крива Паланка 1999 1/1, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "611.388, 00 денари", Фиат Албеа 2004/2004, Стекнување со договор за купопродажба