Зоран Лазаров

Историја

12 ноември, 2017 601 B csv 7ee06f2e508784357cf68026c5259d84

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈЗУ Клиничка болница “Д-р Трифун Пановски“ Битола

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, недал податок, Стан, "40.000, 00 евра", 58 м2 Битола 1987 -, - недал податок -

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "4.300, 00 евра", Опел Астра 1.7 тди 2005/2016, - недал податок -

Подвижен имот, недал податок, Моторни возила, "1.000, 00 евра", Форд Фиеста 1997/2009, - недал податок -