Горан Сугарески

Историја

29 јуни, 2017 1.28 KB csv 5c76bddafb5f54dea2b3d2180696fad5

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Министер за транспорт и врски > Влада на Република Македонија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Личен имот, Градежно земјиште, -, 553 м2 Прилеп 2014 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште под објект, -, 111 м2 Прилеп 2014 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште под објект, -, 17 м2 Прилеп 2014 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште под објект, -, 19 м2 Прилеп 2014 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "3.000.000, 00 денари", 67 м2 Прилеп - -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.580.000, 00 денари", 45 м2 Скопје 2012 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "810.000, 00 денари", Сеат Кордоба 2008/2008, Стекнување со договор за купопродажба