Зурап Куртовски

Историја

29 март, 2018 1.82 KB csv eea0f3b2aefefa14af3e2b23aafa6476

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ОУ Блаже Конески Скудриње

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Кредитна картичка, "30.000, 00", Стопанска банка 2017, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Кредитна картичка, -, Италија 2002, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Кредитна картичка, "45.000, 00", Стопанска банка 2017, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, "400.000, 00", 405 м2 Скудриње 2006 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "1.800.000, 00", 150 м2 Скудриње 1982 1/1, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Личен имот, Пасиште, "360.000, 00", 330 м2 Скудриње 2006 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Шума, "100.000, 00", 142 м2 Скудриње 2006 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Шума, "150.000, 00", 155 м2 Скудриње 2006 1/1, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на деца, Моторни возила, "400.000, 00", Цитроен 2010/2017, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "300.000, 00", Шевролет Спарк 2009/2010, Стекнување со договор за купопродажба