Андријана Цветковиќ

Историја

03 април, 2016 1.41 KB csv 16e1d3fd569b6f737ce1bc7691bf7308

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Амбасадор > Амбасада на РМ во Јапонија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=9...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "JPY 980.000, 00", Митсуи Сумитомо 2013, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "4.000.000, 00", 624 м2 Скопје - 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "7.000.000, 00 денари", 250 м2 Скопје - 1/2, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Друго, "350.000, 00 денари", Камери 2009/2009, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Друго, "650.000, 00 денари", Компјутери 2009/2014, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "300.000, 00 денари", Поло 2004/2013, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Уметнички и колекционерски предмети, "250.000, 00 денари", Часовник ролекс -/2011, Стекнување на друг начин