Сашо Ташевски

Историја

03 април, 2016 2.19 KB csv c31db1eeb7379d090d82df30b803e4fa

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Амбасадор > Амбасада на РМ во Обединети Арапски Емирати

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=9...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "185.000, 00 денари", 2014 4 години,

Долгови, Личен имот, Кредит, "3.600.000, 00 денари", 2011 2028,

Други приходи, Личен имот, Рента, "2.775, 00 денари", "месечно, 2012/16",

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "2.500.000, 00 денари", "850 м2 село Ново село, Скопје 2001 1/2", Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "2.500.000, 00 денари", "75 м2 село Ново село, Скопје 2001 1/2", Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "3.000.000, 00 денари", 1.500 м2 Скопје 2006 1/3, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "1.500.000, 00 денари", 75 м2 Скопје 2006 1/3, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "3.000.000, 00 денари", 55 м2 Скопје 2006 1/3, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Деловен простор, "3.600.000, 00 денари", 43 м2 Скопје 2011 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "470.000, 00 денари", Даеву Матиз 2006/2006, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "200.000, 00 денари", Опел Комбо 2006/2011, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "260.000, 00 денари", Рено Меган 2011/2014, Стекнување со договор за купопродажба