Ирфан Асани

Историја

29 декември, 2017 1.84 KB csv db782aa53999b778964d653ebbf28460 спореди
03 април, 2016 1.17 KB csv 4ae3fb5963f1ddcd4f590087146ee8ca

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈП за железничка инфрастуктура „МАКЕДОНСКИ ЖЕЛЕЗНИЦИ“

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=6...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Заеднички имот, Девизна штедна книшка, "EUR 9.000, 00", Централна Коперативна банка 1 година, Стекнување на друг начин

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "20.200, 00 евра", 2016 2020,

Друг имот, Имот на брачен другар, Подарок од родител, "20.000, 00 евра", , Стекнување со договор за подарок

Други приходи, Личен имот, Надоместок за материјална и нематеријална штета, "75.000, 00 евра", -,

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа, "10.000.000, 00 денари", "350 м2 село Орашје, Тетово 2004 100 м2", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан со помошни простории, "40.000, 00 евра", 117 м2 со 10 м2 Тетово - -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "6.000.000, 00 денари", "6.000 м2 село Орашје, Тетово 1990 1.500 м2", Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "900.000, 00 денари", Опел Астра 2009/2010, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "1.800.000, 00 денари", Нисан 350Z 2006/2007, Стекнување на друг начин