Антонио Ангеловиќ

Историја

10 мај, 2018 678 B csv 2c9aeaae57fb030000901f0865dfb218

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈКП „ ЛОЗОВО“ ЛОЗОВО

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Подвижен имот, Личен имот, Машини и друга опрема, "1.200.000, оо денари", Трактор Хат-Таг 2016/2016, - недал податок -

Подвижен имот, Личен имот, Машини и друга опрема, "120.000, оо денари", Трактор Пандини 1977/1999, - недал податок -

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "600.000, оо денари", Фолсваген Тигуан 2000/2015, - недал податок -