Јорданчо Милошевски

Историја

03 април, 2016 543 B csv 870d5c3656cb212aba54ee22494995ef

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈУ Зоолошка градина на град Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "3.936.000, 00 денари", 80 м2 Скопје 2004 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "610.000, 00 денари", Сузуки Витара Гранд 2008/2014, Стекнување со договор за купопродажба