Марија Дарковска Серафимовска

Историја

03 април, 2016 822 B csv 19b193a64bffeb4af5855663d08f74c6

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Биро за лекови

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=9...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "EUR 500, 00", Комерцијална банка -, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "610.000, 00 денари", 2012 8 години,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "3.100.000, 00 денари", 51 м2 Скопје 2005 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "1.116.000, 00 денари", Пежо 308 2008/2008, Стекнување со договор за купопродажба