Бајрам Берат

Историја

02 октомври, 2017 2.72 KB csv b799c98b44ea1ba3805898843d987985 спореди
03 април, 2016 2.73 KB csv e6dfd84c34bc2dbc5a79fa0a05f50b9c

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Заменик координатор > Национален координативен центар за гранично управување

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизен депозит, "2.460.000, 00", Комерцијална банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарски депозит, "230.000, 00", Комерцијална банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Денарски депозит, "60.000, 00", Комерцијална банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Денарски депозит, "70.000, 00", Прокредит банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "370.000, 00", Прокредит банка -, Стекнување на друг начин

Долгови, Имот на деца, Кредит, "300.000, 00", 2012 5 години,

Друг имот, Заеднички имот, Благородни метали, "307.500, 00 денари", , Стекнување на друг начин

Друг имот, Имот на брачен другар, Мединска опрема, "369.000, 00", , Стекнување на друг начин

Друг имот, Личен имот, Заробена стара заштеда Љубљанска банка, "1.270.000, 00", , - недал податок -

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "4.305.000, 00 денари", 112 м2 Скопје 2003 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "2.367.750, 00 денари", 1100 м2 Скопје 1996 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "12.270.000, 00 денари", 400 м2 Скопје 1970 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "3.700.000, 00 денари", 60 м2 Скопје 1992 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Побарувања, Личен имот, Побарување по основ на даден заем, "1.845.000, 00 денари", 1996, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Имот на деца, Моторни возила, "990.150, 00 денари", Фолксваген голф 6 1.4 2009/2009, Стекнување со договор за купопродажба