Катарина Илиевска Силјановска

Историја

31 јули, 2017 650 B csv bbb2c982dadde60e50f743dcce5ca8f7

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > НУ Театар за деца и младинци - Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "240.000, 00 денари", 2014 2019,

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "550.000, 00 денари", Хјундаи Елантра 2015/2015, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "430.000, 00 денари", Рено Клио 2014/2014, Стекнување со договор за купопродажба