Боби Мојсоски

Историја

10 мај, 2018 1.36 KB csv 601778b05c7d4aca6d26150480fa885c

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Агенција за поддршка на претприемништвото на Република Македонија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "денари 1.950.000, 00", Стопанска банка 2016, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.850.000, 00 денари", 2016 2026,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјоделско земјиште, "500.000, 00 денари", 3.664 м2 Кичево 2012 1/2, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "5.000.000, 00 денари", 116 м2 Кичево 2012 1/2, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.500.000, 00 денари", 82 м2 Кичево 2003 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "3.600.000, 00 денари", 61 м2 Скопје 2016 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Имот на брачен другар, Акции, "150.000, 00 денари", 25 2012, Стекнување со договор за подарок