Елизабета Марковска Ставревска

Историја

10 мај, 2018 1.05 KB csv bf969552ca620add63bc79e02678b789 спореди
12 март, 2017 526 B csv 6a9bffde2694c37376194d14dea0c46d

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > СУГ Гимназија „Никола Карев“

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Заеднички имот, Земјоделско земјиште, "1.155.647, 00 денари", 3.196 м2 КО Миладиновци - -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Заеднички имот, Земјоделско земјиште, /, 1.749 м2 КО Миладиновци - -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "2.583.000, 00 денари", 48 м2 Скопје 2005 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.583.000, 00 денари", 51 м2 Скопје - -, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "307.500, 00 денари", Хјундаи И30 2011/2012, Стекнување со договор за купопродажба