Илбер Руфати

Историја

28 април, 2020 1.14 KB csv dc7378bcded0b4827452d18cb256f0c6

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Заменик Народен правобранител > Народен правобранител

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "615.000, 00", 2013 2023,

Долгови, Личен имот, Кредит, "677.000, 00", 2013 2024,

Долгови, Личен имот, Кредит, "843.500, 00", 2016 2023,

Други приходи, Имот на брачен другар, плата, "28.100, 00", 2009,

Други приходи, Имот на родители, пензија, "11.300, 00", 1994,

Други приходи, Имот на родители, туѓа нега, "3.900, 00", 2019,

Други приходи, Личен имот, плата, "62.717, 00", 2020,

Други приходи, Личен имот, посебен додаток за дете, "4.900, 00", 2007,

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, /, 73 м2 Кичево 2011 1392, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "1.050.000, 00", Mitsubishi ASX 2016/2016, Стекнување со договор за купопродажба