Аки Саити

Историја

03 април, 2016 580 B csv 3c24782aa19553c1b83bcd5e9ed1f741

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈКП „Лиќени Треска“ - Сарај, Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=9...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Личен имот, Куќа (постапка за денационализација), "3.200.000, 00 денари", "155 м2 село Глумово, Скопје 2005 1/1", Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "75.000, 00 денари", Опел Корса 1.4 1996/-, Стекнување со договор за купопродажба