Сашко Корчовски

Историја

29 март, 2018 1.39 KB csv 390fb13d28da9156ca8f0fc53ed7010f

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ОСУ „Ацо Русковски“-Берово

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизен депозит, "EUR 6.000, 00", Стопанска банка 2007/18, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизен депозит, "EUR 6.000, 00", Стопанска банка 2007/18, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, /, 5000 м2 Берово 2002 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Двор, /, 1153 м2 Берово 2002 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште под објект, /, 100 м2 Берово 2002 -, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "975.000, 00 денари", Сузуки Витара 2017/2017, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "110.000, 00 денари", Даеву Матиз 2008/2008, Стекнување со договор за купопродажба