Томи Димитровски

Историја

03 април, 2016 2.47 KB csv b6f69bf782e0a8f432cf862086f53446

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Амбасадор > Амбасада на РМ во Република Словенија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=9...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на родители, Девизна штедна книшка, "EUR 12.000, 00", НЛБ Тутунска банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "EUR 15.000, 00", НЛБ Тутунска банка -, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "4.300.000, 00 денари", 2011 20 години,

Други приходи, Имот на брачен другар, Дивиденда, променлива, годишно,

Други приходи, Имот на брачен другар, Плата, "60.000, 00 денари", месечно,

Други приходи, Имот на родители, Пензија, -, месечно,

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "4.200.000, 00 денари", 70 м2 Скопје 1973 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "4.900.000, 00 денари", 84 м2 Скопје 1968 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, "6.100.000, 00 денари", 17 хектари Прилеп 2011 1/1, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Заеднички имот, Уметнички и колекционерски предмети, "360.000, 00 денари", Уметнички слики -/2011, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "350.000, 00 денари", Пежо 207 2007/2007, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "150.000, 00 денари", Форд Фокус 2007/2007, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Оружје, "300.000, 00 денари", - -/-, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Имот на брачен другар, Сопственички удел, -, 10 % 2005, Стекнување на друг начин