Ванчо Манољев

Историја

12 јули, 2016 1.56 KB csv 62e31c0d5136590bfee8f91a3e76bbba

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ООУ „Борис Трајковски“ - Моноспитово

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна сметка, "EUR 6.000, 00", НЛБ Тутунска банка 2013, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна сметка, "USD 6.000, 00", НЛБ Тутунска банка 2013, Стекнување на друг начин

Друг имот, Личен имот, "Земјоделска механизација, помошни простории итн", /, , - недал податок -

Други приходи, Имот на брачен другар, Приходи од земјоделска дејност, "300.000, 00 денари", годишно,

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, /, - КО Радово и КО Старо Балдовци 2011 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, /, 140 м2 село Радово 2011 -, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Машини и друга опрема, "180.000, 00 денари", Трактор ИМТ 539 1986/2011, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "180.000, 00 денари", Опел Вектра 2.0 2003/2013, Стекнување со договор за купопродажба