Анета Стефановска

Историја

16 јуни, 2016 218 B csv 264bbd24b724aed42b32de12d37a9691

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈУ Завод за рехабилитација на деца и младинци - Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "300.000, 00 денари", 2015 2020,