Бојана Наумовска

Историја

07 февруари, 2019 211 B csv 8f7ba8c57392749dd583352830524ba2

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Институт за социолошки и политичко правни истражувања - Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, недал податок, Кредит, "307.500, 00", 2017 2022,