Томе Ѓатовски

Историја

10 мај, 2018 1.45 KB csv 42077d415091d04a86e92dd10f6d4569

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Член на Училишен одбор > СМУ „Тодор Скалоски-Тетоец “ ТЕТОВО

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, штедна книшка, "70.000, оо денари", Комерцијална банка 2015, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Заеднички имот, Подрум, "84.500, оо денари", 11 м2 Тетово 2017 1/2, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "1.783.500, оо денари", 58 м2 Тетово 1987 1/2, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, 369.000.оо денари, 12 м2 Тетово 2012 1/2, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан со помошни простории, "2.521.500, оо денари", 68 м2 Тетово 2014 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан со подрум, "1.845.000, оо денари", 68 м2 Тетово 1997 1/1, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "120.000, оо денари", Рено Клио 2002/2002, Стекнување со договор за купопродажба