Бистрица Станковска

Историја

18 октомври, 2019 846 B csv 8bdcb1dbbb886ae177c114079946feee

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ООУ Гоце Делчев Аеродром

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, недал податок, Кредит, "2.208.000, 00", 2006 2026,

Долгови, недал податок, Кредит, "233.640, 00", 2018 2026,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "600.000, 00", 84 м2 Делчево 2011 42 м2, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "922.500, 00", 84 м2 Делчево 2011 42 м2, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "6.000.000, 00", 117 м2 Скопје 2011 117 м2, Стекнување со договор за подарок