Нермин Шаќири

Историја

06 декември, 2019 625 B csv 7005808760a036e3b000a76308a717d2

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Организациски Директор > ЈЗУ Универзитетска клиника за хируршки болести “Св. Наум Охридски“

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "856.000, 00 денари", 2017 2027,

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "9.171.000, 00 денари", 200 м2 РМ 2013 -, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "1.150.000, 00 денари", Фолксваген Џип Тигуан 2012/2017, Стекнување со договор за купопродажба