Александар Трајановски

Историја

04 јануари, 2022 1.58 KB csv eab6aacf637df85af942dbd2ec96bde9

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > медицински директор > ЈЗУ Универзитетска клиника за трауматологија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "10.000, 00 евра", Уни Банка 2018, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа за одмор, "3.000, 00 ЕВРА", 48 м2 Скопје РСМ 1989 /, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "70.000, 00 ЕВРА", 100 М2 Скопје РСМ 2004 /, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "90.000, 00 ЕВРА", 100 м2 Скопје РСМ 1992 /, Стекнување со договор за градба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "17.000, 00 ЕВРА", Audi A4 2016/2021, Стекнување со договор за градба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "3.000, 00 евра", Пиаѓо Беверли 2010/2013, Стекнување со договор за градба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "6.000, 00 evra", BMW X3 2008/2021, Стекнување со договор за градба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "3.000, 00 евра", Мерцедес Бенз 1992/2020, Стекнување со договор за градба