Марјан Цветковски

Историја

01 септември, 2019 1.89 KB csv 80cc9c2d8991fa629735a08101637f8e спореди
07 февруари, 2019 1.70 KB csv 6cba754fb0c1f27a9aef821585cc27e8 спореди
10 мај, 2018 1.86 KB csv 790bf47b816f958a6ed5cb79b96d1490

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > МРТВ

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарски депозит, "5.800.000, 00", Стопанска банка Скопје 2014/2015/2016, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Денарски депозит, "1.300.000, 00", Тутунска банка Скопје 2014, Стекнување со договор за подарок

Долгови, Личен имот, Кредит, "6.150.000, 00", 2011 2027,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "300.000, 00", 2016 2018,

Други приходи, Имот на брачен другар, плата и дивиденда, "240.000, 00", месечно,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "18.000.000, 00", 260 м2 Скопје 2011 1/1, Стекнување со договор за градба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "1.200.000, 00", BMW 2012/2015, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "2.651.220, 00", автомобил -/-, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Други превозни средства, "360.000, 00", камп приколка BUSTNER 2009/2012, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Имот на брачен другар, Удели, /, 50% 2009, Стекнување на друг начин

Хартии од вредност, Личен имот, Удели, /, 25% 2008, Стекнување на друг начин