Даниела Шапкарова

Историја

03 април, 2016 939 B csv 98ee5369aede932ae89798dfa996bf03

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈЗУ Универзитетска клиника за детска хирургија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "200.000, 00 денари", 2013 10 години,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "120.000, 00 денари", 2012 -,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "200.000, 00 денари", 2010 -,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "300.000, 00 денари", 2007 -,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "3.000.000, 00 денари", 213 м2 Стар Дојран 2009 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.152.500, 00 денари", 38 м2 Скопје 2009 1/1, Стекнување со договор за подарок