Емилија Николова

Историја

06 август, 2016 762 B csv f982bd91c953d4a49ec4e80357732977

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Јавна установа за деца „25 Мај“ , Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "119.999, 00 денари", 2014 2018,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, /, 55 м2 Скопје 2014 1/2, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "752.752, 00 денари", Опел Корса 2008/2008, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Имот на брачен другар, Акции, "111.600, 00 денари", 465 2006, Стекнување на друг начин