Кристина Јаневска

Историја

10 мај, 2018 1.49 KB csv aa1fe0b6ddbf2840bb1e40576b503231

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ОУ Александар Урдаревски с.Сандево

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Заеднички имот, Кредит, "919.500, 00", 2014 2029,

Други приходи, Личен имот, Рента, "12.300, 00", 2017,

Други приходи, Личен имот, рента, "6.100, 00", 01.01.2017,

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "1.016.780, 00", 20 м2 Скопје 2016 1/4, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Деловен простор, "3.148.443, 00", 29 м2 Скопје 2012 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "1.535.200, 00", 76 м2 Скопје 2007 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.201.500, 00", 629 м2 Скопје 2007 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "3.348.000, 00", 72 м2 Скопје 2012 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "4.277.440, 00", 64 м2 Скопје 2011 1/1, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Заеднички имот, Моторни возила, "1.103.400, 00", Мерцедес ц180 2008/2008, Стекнување со договор за купопродажба