Зоран Мирчевски

Историја

10 мај, 2018 1.96 KB csv 4f6bbbe65c64dc1aa6782317755f3dc4

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ООУ „Коле Канински“ Битола

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "350.000, 00 денари", 2017 2021,

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "430.000, 00 денари", 2017 2020,

Долгови, Личен имот, Кредит, "300.000, 00 денари", 2017 2020,

Друг имот, Имот на брачен другар, Депозит во сеф, "120.000, 00 денари", , Стекнување на друг начин

Друг имот, Личен имот, Депозит во сеф, "120.000, 00 денари", , Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Двор, "150.000, 00 денари", 124 м2 Битола 2014 1/2, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Деловен простор, "3.200.000, 00 денари", 51 м2 Битола 2017 1/2, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Деловен простор, "600.000, 00 денари", 46 м2 Битола 2017 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "5.000.000, 00 денари", 266 м2 Битола 2014 1/2, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Друго, "120.000, 00 денари", Накит и часовници -/-, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "400.000, 00 денари", Форд Фокус 2009/2013, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Друго, "100.000, 00 денари", Накит и часовници -/-, Стекнување на друг начин