Сашо Шарески

Историја

01 септември, 2019 1019 B csv fce9cee56dd6e125ec3224a21f3c4c0e

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ООУ Гоце Делчев Гостивар

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, -, 229 м2 Гостивар 1996 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на родители, Непрецизиран имот, -, - КО Церево - -, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "30.750, 00", Jonway YY 150T 2009/2010, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "307.500, 00", Ауди А4 2005/2016, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "61.500, 00", Лада 110 2004/2004, Стекнување со договор за купопродажба