Даниела Николова

Историја

01 септември, 2019 384 B csv bb4830d84307265d5a8183a6a9f6d9b9

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > НУ Музеј на македонската борба за државност и самостојност

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.537.500, 00", 12/2011 12/2025,

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "4.428.000, 00", 62 м2 Скопје 2011 1/1, Стекнување со договор за купопродажба