Благоја Бошкоски

Историја

03 април, 2016 603 B csv ab53ae64a05acdb3166e7029420dbf97

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Председател > Основен суд Крушево

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, "денари 20.000, 00", Стопанска банка Крушево, - недал податок -

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "600.000, 00 денари", 100 м2, - недал податок -

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "90.000, 00 денари", Лада 1996/, - недал податок -