Раим Пињоли

Историја

03 април, 2016 749 B csv d295e92c22a77d8671ac110dec03fef9

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ОУ „Санде Штерјоски“-Кичево

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=9...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на брат, Магацински простор, "3.500.000, 00 денари", 800 м2 Кичево 1997 -, - недал податок -

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "6.140.000, 00 денари", 180 м2 Кичево 1992 -, - недал податок -

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "3.070.000, 00 денари", 98 м2 Тетово 2001 -, - недал податок -

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "3.684.000, 00 денари", Цитроен Ц4 2005/2015, - недал податок -