Кенан Асани

Историја

01 септември, 2019 711 B csv e062fc2f19632d48a3b8110109a2f1fd

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > СУГС 8-ми Септември - Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "300.000, 00", 2016 2020,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа со двор, "6.150.000, 00", 900 м2 Скопје 2014 /, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "184.500, 00", Хјундаи акцент 2006/2006, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Личен имот, Акции, "24, 5", 4500 1991, Стекнување на друг начин