Борислав Јоргаќиевски

Историја

01 септември, 2019 561 B csv 48f75f0a1809c9a7ac5a90c1e6b5be8c спореди
07 февруари, 2019 408 B csv cff4497068c94757a921d5c998abde37

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈЗУ Здравствен дом - Тетово

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "180.000, 00", 2016 2021,

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "1.280.000, 00", 42 м2 Тетово 2019 /, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "250.000, 00", Хјундаи Акцент 2007/2012, Стекнување со договор за купопродажба