Ели Луческа

Историја

03 април, 2016 1.80 KB csv c702330176af1e9434e888cfdf5ff618

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈНУ Институт за старословенска култура - Прилеп

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=4...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Заеднички имот, Девизна штедна книшка, "3.000, 00", ИК банка 2010, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Заеднички имот, Денарска штедна книшка, "денари 400.000, 00 денари", ИК банка 2010, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарска штедна книшка, "денари 45.000, 00", Еуростандарт плата, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска штедна книшка, "денари 34.000, 00", Тутунска банка плата, Стекнување на друг начин

Други приходи, Личен имот, Авторски хонорар, "6.000, 00 денари", 2009,

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "120.000, 00 денари", Сузуки Свифт 1994/2004, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Имот на брачен другар, Акции, "31.000, 00 денари", 100 2008, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Имот на брачен другар, Акции, "43.000, 00 денари", 136 -, Стекнување на друг начин

Хартии од вредност, Имот на брачен другар, Акции, "7.600, 00 денари", 25 2008, Стекнување со договор за купопродажба