Билјана Кокалевска

Историја

10 мај, 2018 1.20 KB csv d75d6259bc1c5aa03268467fe3b1fd15

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ОСМУ „Д-р Јован Калаузи“ - Битола

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Дозволено пречекорување на трансакциска сметка, "50.000, 00 денари", 2012 -,

Долгови, Личен имот, Кредит, "30.000, 00 денари", 2010 -,

Друг имот, Личен имот, Вредност во банкарски сеф, "1.300.000, 00 денари", , Стекнување со наследство

Друг имот, Личен имот, Личен накит, "60.000, 00 денари", , Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "12.000.000, 00 денари", 261 м2 Битола 2016 1/1, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Имот на деца, Моторни возила, "180.000, 00 денари", Мазда 6 2005/2017, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на деца, Моторни возила, "60.000, 00 денари", Фиат Палио 1999/2016, Стекнување со договор за купопродажба