Ѓоко Трајчевски

Историја

01 септември, 2019 2.54 KB csv 41ebf0972f1488f0a2500e5e7007b124 спореди
02 октомври, 2017 2.46 KB csv d4a4db04adddcc69fccdd67aefe20757

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Градски трговски центар АД

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарски депозит, "денари 600.000, 00", НЛБ Тутунска банка АД Скопје 2016, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизна штедна книшка, "EUR 2.159, 05", НЛБ Тутунска банка АД Скопје 2013, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Денарска штедна книшка, "денари 137.604, 00", НЛБ Тутунска банка АД Скопје 2014, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Денарска штедна книшка, "денари 19.491, 00", НЛБ Тутунска банка АД Скопје 2015, Стекнување на друг начин

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "13.200, 00 евра", 2011 2018,

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "2.769.000, 00", 39 м2 Скопје 2019 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа за одмор со двор, "1.850.000, 00 денари", 82 м2 со 409 м2 Маврово 2016 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Гаража, "461.000, 00 денари", 15 м2 Скопје 2007 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "3.500.000, 00 денари", 57 м2 Скопје 2007 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "30.000, 00 денари", Мотор Пиаџо Либерти 2004/2004, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "90.000, 00 денари", Опел Корса 2001/2001, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "585.000, 00 денари", Опел Антара 2010/2010, Стекнување со договор за купопродажба