Андреја Стојанов

Историја

04 јануари, 2022 1.35 KB csv 07ea6b90bf2bfaf9d50689173c8c44aa

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Дирекот на ИТ и ТК > ООУ Кузман Јосифоски - Питу - Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарски депозит, "денари 640.500, 00", Стопанска банка 2020, Стекнување со договор за подарок

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "2.582.710, 00 денари", 2018 2028,

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "610.000, 00 денари", 2020 2028,

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "3.874.500, 00 денари", 62 м2 Скопје 2018 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "4.000.000, 00 денари", 73 м2 Скопје 2011 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Заеднички имот, Моторни возила, "120.000, 00 денари", Цитроен Ц2 2005/2016, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Заеднички имот, Моторни возила, "600.000, 00 денари", Опел Антара 2015/2019, Стекнување со договор за купопродажба