Билјана Трајчевска

Историја

02 септември, 2018 737 B csv aa79728cc215d2211e8396bca73bcbb8

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ОЈУДГ Астибо Штип

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.096.200, 00", 2017 2022,

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "2.460.000, 00", 65 м2 Штип 1979 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.138.970, 00", 47 м2 Штип 2017 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "200.000, 00", Опел Астра 1999/-, Стекнување со договор за купопродажба