Виктор Димовски

Историја

01 септември, 2019 1.98 KB csv e7e406776e8c777a350cb29f8b36d768

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Агенција за национална безбедност

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Заеднички имот, Девизен депозит, "120.000, 00", НЛБ Тутунска банка 2011, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Заеднички имот, Девизен депозит, "300.000, 00", НЛБ Тутунска банка 2012, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Заеднички имот, Денарски депозит, "541.525, 00", НЛБ Тутунска банка 2019, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.850.000, 00", 2014 2030,

Недвижен имот, Заеднички имот, Земјиште, "3.000.000, 00", 429 м2 Скопје 2015 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "2.500.000, 00", 64 м2 Битола 1993 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "2.500.000, 00", 68 м2 Битола 2006 1/2, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "121.600, 00", 128 м2 Битола 2016 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "1.500.000, 00", 70 м2 Битола 1992 5/6, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Заеднички имот, Моторни возила, "100.000, 00", Нексиа ГТЛ 1997/1997, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Заеднички имот, Моторни возила, "100.000, 00", Опел Корса 2011/2017, Стекнување со договор за купопродажба