Марица Ѓурческа

Историја

10 мај, 2018 925 B csv 771c638e585e7104b4bd081e90125e43

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Претседател на комисија за жалби > Централен регистар на РМ

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "600, 00", Стопанска банка 2017, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "50.000, 00", 2005 24 месеци,

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.957.904, 00", 62 м2 Скопје 2000 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "200.000, 00", Фолксваген поло 2006/2007, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Личен имот, Акции, "1.029, 00", 3 2007, Стекнување на друг начин