Рада Зафирова

Историја

15 септември, 2019 1.04 KB csv 26fddc71ffc469dfdf5ad42efb661235

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ООУ „Кочо Рацин“ Кратово

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа, "1.120.000, 00", 112 м2 Кратово 1991 1/2, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "2.745.000, 00", 45.000 м2 Кратово 1998 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа за одмор, "1.000.000, 00", 84 м2 Кратово 1998 -, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "233.700, 00", Volkswagen 1997/2010, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "62.500, 00", Lada Niva 4x4 2007/2018, Стекнување со договор за купопродажба