Марина Спирковска

Историја

04 јануари, 2022 1.38 KB csv 6867c6478986a3299d309e92c166e045

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > заменик член > Комисија за жалби од закон за едношалтерски систем при Централниот регистер на РМ

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "6, 48", НЛБ Банка 2005, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "71, 22 ЕУР", Халк банка 2013, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "300.000, 00", 1000 м2 Прилеп 2013 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "537.264, 00", 2.211 м2 Прилеп 2013 3/12, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "3.658.886, 00", 54 м2 Скопје 2014 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "3.725.649, 00", 64 м2 Скопје 2001 2/6, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "60.000, 00", Фолксваген Поло Класик 1996/2005, Стекнување со договор за купопродажба