Никола Димитров

Историја

01 септември, 2019 2.53 KB csv eb42f7bdb5dee5a6e539f41a363f9f1b спореди
20 јули, 2017 2.05 KB csv 473df9e73acc1b7e17ea1ab71e642e56

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Министер за надворешни работи > Министерство за надворешни работи

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Заеднички имот, Девизна сметка, "10.085, 00", АБН-АМРО /, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Заеднички имот, Девизна штедна книшка, "3.155.308, 00", ABN-AMRO 2014-, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Заеднички имот, Денарска штедна книшка, "3.485.485, 00", ABN-AMRO 2010-, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна сметка, "671.367, 00", Комерцијална банка /, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "376.964, 00", Комерцијална банка 2012-, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "669.582, 00", Комерцијална банка 2009-, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, "442.775, 00", Комерцијална банка /, Стекнување на друг начин

Долгови, Заеднички имот, Кредит, "17.273.200, 00 денари", 2014 2044,

Други приходи, Личен имот, кирија, "30.845, 00 денари", месечно,

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "19.432.350, 00", "138 м2 Хаг, Холандија 2014 1/1", Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на деца, Стан, "2.500.000, 00 денари", 59 м2 Скопје 2006 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "5.500.000, 00 денари", 102 м2 Скопје 1993 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Побарувања, Личен имот, Побарување по основ на извршена работа, "110.000, 00", април 2017, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "800.000, 00 денари", Мерцедес Б180 2011/2011, Стекнување со договор за купопродажба