Рисима Матевска Мијановиќ

Историја

04 јануари, 2022 1.37 KB csv e2d646d4ee52c4ff2885a4bf106b4526

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Декан на филмска академија > Универзитет Гоце Делчев

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "5.227.500, 00", 2019 2039,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "400.000, 00", - КО Бадар - -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Спрат од куќа, -, 114 м2 Црна Гора 2012 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, -, 84 м2 Скопје 2012 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на деца, Стан, -, 43 м2 Скопје 2019 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на деца, Стан, -, 54 м2 Скопје 2019 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, -, 84 м2 Скопје 2012 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "250.000, 00", Сеат / Фритерек 2010/2010, Стекнување со договор за купопродажба