Ана Угринска

Историја

04 јануари, 2022 1.51 KB csv 7c26fc0bc883b0b18f64233f5f47c80d спореди
03 јануари, 2020 1.35 KB csv f3c1a979b5b697a4f56b5016e19bf200

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > медицински директор > ЈЗУ Универзитетски институт за позитронско – емисиона томографија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на родители, Трансакциона сметка, "80.000, 00", Стопанска банка /, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, "260.000, 00", Прокредит банка /, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, "720.000, 00", Уни банка /, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на родители, Барака, "5.580.000, 00 денари", 62 м2 Скопје 2008 1/3, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "2.480.000, 00 денари", 50 м2 Скопје 2008 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "1.822.800, 00 денари", 42 м2 Охрид 2008 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.467.788, 00", - Охрид - -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "4.563.200, 00 денари", 92 м2 Скопје 2008 1/1, Стекнување со договор за подарок