Устијана Р.Шикоска

Историја

04 јануари, 2022 992 B csv 1f4dd54136c552575c2e983ec977a900

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Декан > Факултет за применети информатички технологии при Универзитет „Св.Апостол Павле“ - Охрид

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа, "32.000.000, 00", 350 м2 Охрид 2009 1/2, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "3.000.000, 00", 62 м2 Охрид 2017 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "370.000, 00", 68 м2 Охрид 1999 1/1, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Заеднички имот, Моторни возила, "600.000, 00", Мерцедес ц200 2010/2011, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "180.000, 00", Рено Клио 2005/2006, Стекнување со договор за подарок