Елеонора Петрова-Митевска

Историја

10 мај, 2018 1.37 KB csv e981f476919d472f934058937d873216

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Управа за заштита на културното наследство

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "10.000, 00 EUR", Охридска банка /, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска штедна книшка, "100.000, 00 денари", Тутунска банка /, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска штедна книшка, плата, Комерцијална банка /, - недал податок -

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "16.750, 00 евра", 50 м2 Охрид 2003 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "2.322.000, 00 денари", 103 м2 Скопје / 1/1, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "4.000, 00 евра", Хјундаи Туксон 2006/2006, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Имот на брачен другар, Акции, "4.600, 00 евра", / /, - недал податок -